maanantai 24. syyskuuta 2012

Uusi viikko uudet kujeet!

Sateista päivää oli pakko lähteä piristämään kirpparireissulla, aikaisemmin päivällä olin jo saanut vihiä kaverilta, että paikallisella Klaffi & Piironki kirpparilla vois olla jotain meikäläisen makuun sopivaa... No koska miehellä oli koko päivän auto käytössä ei auttanut muu kuin ottaa fillarit esiin ja lähteä sotkemaan. Matka ei varmasti ole suuntaansa 5km pidempi, mutta paljon mäkiä ja tuon 3 ja 1/2 vuotiaan kanssa taivaltamiseen saa aikaa. Mutta löytyihän sieltä periltä jotain...



 

Tuo ihana Homeart:n uusi tyynynpäällinen, isommalle pojalle talveksi hyväkuntoiset monot sekä huppari. Pienemmälle pojalle Reiman tekninen paita ja vielä yksi pipo, joka ei ole kuvassa. Kaikki nämä yht. 13 eurolla.

Nyt tuo ihana Love-kapsäkki sai saman sarjan kaverin. Tuonne kassiin olen säilönyt poikien leikkiruoat. Tykkään noista Homeartin iloisista, leikkisistä sävytyksistä ja värityksistä.


Sitten voisin näyttää vielä yhdet ennen ja jälkeen kuvat pienestä tuunauksesta.



Vanha mummulan varastosta löytynyt ostoskori oli jopa minun makuuni liian ruosteinen. Joten mitäs muuta, kun hiomapaperia käteen, ruosteet pois ja spray-maalia pintaan. Loppuun viimeistely valkoisella kankaalla mustin pitsireunuksin. Ja kappas, puukori on valmis. Ei mikään järin suuri, mutta sopiva - toistaiseksi.

1 kommentti:

  1. Kiitos vierailustasi, tulin heti kurkkaamaan vastavierailulle. Kaunista! Tuo korituunaus on tosi onnistunut :)

    VastaaPoista