tiistai 28. tammikuuta 2014

Mahtavan viikonlopun kruunun vei oksetustauti!

Näihin lapsukaisten sairasteluihin ei varmasti koskaan totu tai ainakin ne tuntuu aina yhtä kurjilta. Tällä kertaa on vuorossa oksennustauti, johon toistaiseksi kaksi nuorinta sairastunut. Kyllä tämän kuitenkin jaksaa, sillä takana on ihan huippu viikonloppu. Ensin oli perjantaina Turun reissu ja vanhan työpaikkani 30-vuotis synttärit S/S Borea laivalla. Perheen kanssa yövyttiin sukulaisten luona Kaarinassa ja lauantai menikin mukavasti pienellä kauppakierroksella mieheni serkun kanssa... Ensin suunnattiin iiisolle lastenkirpparille, josta mukaan lähti lapsukaisille, jotain pientä ja tarpeellista. Eli vaatetta. Sitten oli vuorossa Ruskon Loviisan aitta - http://www.loviisanaitta.fi/ . Enkä vain voinut olla ohittamatta alekopan Creamin housuja. Housuja olen hyvin laiska ostamaan ja jos kohdalle osuu mieleiset ja sopivat, on niihin pakko tarttua.

Sitten päivä jatkui hassun hauskalla Pajanpuodilla Littoisissa - http://www.pajanpuoti.fi/ , joka pursui ovista ja ikkunoista mitä vastustamattomampia aarteita. Niin, kun arvata saattaa, ei sieltä tarvinnut tyhjin käsin lähteä. Kaikki jotka vähänkin tuolla suunnalla liikkuvat ja tykkäävät vanhoista esineistä, suosittelen ehdottomasti piipahtamaan. Ja mikä parasta, mielestäni hinnat olivat erittäin kohtuulliset!Tähän pikkupöytään, joka oli tuunattu vanhasta saavin kannesta iskin silmäni välittömästi. Ja hintaakin vain vaivaiset 20€.Tältä se näytti kotona

Tuo vanha puulaatikko oli toinen, jonka puodista hankin. Olen tuommoista jo jonkin aikaa metsästänyt ja itseasiassa oli tarkoitus laittaa se olkkarin puolelle "kirjahyllyksi" toisen vanhan laatikon päälle. Täytyi kuitenkin todeta, että siihen se ei sopinutkaan, niinpä laitoin sen eteiseen kenkähyllyksi.

Ja koska edellellinen naulakko oli aivan liian harmaa, piti vaihtaa koukut laatikon kanssa saman sävyiseen laudan pätkään. Naulakon lauta on hankittu Hämeenlinnan Metsäkylän Navetasta - http://www.metsankylannavetta.fi/, jossa hinnat mielestäni vähän turhan kalliita. Vanhoista 2l perunakapoista en maksaisi 80-120 euroa tai pikkuisista lypsyjakkaroista 40-70 euroa. Vaikka kuinka ihania ovatkin! Tästä noin metrin mittaisesta laudan pätkästä köyhdyin vain kolmella eurolla, eli se ei ollut paha.

Toivotaan, että viikko jatkuu aurinkoisena ja pikkupotilaat pian tervehtyvät! Iloista viikon jatkoa kaikille!

<3:lla Emppu

1 kommentti:

 1. Mun kannalta toi pöytä näyttää ihan liian hyvältä tuossa kuvassa.... ;) eli voin unohtaa sen havittelun!
  :) Hyvältä näyttää! Ja tuo laatikko myös!
  Meillä ainakin toistaiseksi päästy pälkähästä, eikä kukaan ole sairastunut! Toivottavasti teilläkin jäi siihen 2! <3
  Oli kyllä kiva päivä ja tuosta pajanpuodista tuli kyllä kertaheitolla lemppari aarreaitta! :) Hinnat todellakin kohdallaan!
  -S-

  VastaaPoista