tiistai 21. tammikuuta 2014

Hurrjaa!!!

Hurrjaa! Miten ja mihin tämä kaikki aika onkaan mennyt... Hiukan hämilläni nyt tätä raapustan ja totean, että jossain vaiheessa elämä todella meni niin kiireiseksi, ettei tänne tullut mitään raapusteltua. Paljon on tässä välissä ehtinyt tapahtua. Iloisia, mutta myös niitä surullisia ja hyvin lopullisia asioita. Pitkä syksy tuntui entistäkin pidemmältä ja pää alkoi jo olla pensaassa, mutta nyt kun tuota ulkona olevaa auringonpaistetta katsoo saa huokaista, että se valo tuli sittenkin. Entistäkin suurempana ja merkityksellisempänä. Ihanaa! Tavoitteena jatkaa edelleen blogia positiivisena piristeenä, mutta ehkä sekaan saadaan ripaus elämän realiteetteja ja arkea.

Suurin syy blogipimentooni on ehdottomasti elämänmuutos, jonka nuo alla olevat kuvat paljastavat.


Prinsessan sänky, jossa itse ommeltu päiväpeitto keittiöpyyhkeestä ja tuunattu mobile vanhasta lampunvarjostimesta, josta sain idean ihanasta Mirjamin http://willawanilla.blogspot.fi/ -blogista.


Meidän perheeseen syntyi elokuussa kolmas lapsi, Tilda neiti. Tuo ihanaakin ihanampi pikku prinsessa valtasi kertaheitolla äidin sekä muun perheen sydämet. Kohta ikää siis puoli vuotta ja neidosta on kasvanut tomera ilopilleri. Olkoonkin, että hän niin kuin isoveljet on myös osannut valvottaa ja valvottaa!

Vaikka arki kolmen alle viisi vuotiaan lapsen kanssa on pitänyt äiskän ja iskän kiireisinä, on ymmärrys omista pienistä hetkistä ja laatuajasta itsensä kanssa myös korostunut. Ja mites muuten sitä tämmöinen sisustusintoilija viettäisi kuin pikkusia ja välillä vähän suurempiakin sisustusprojekteja tehden. Eli intohimo sisustamiseen, ompeluun, käsitöihin ja tuunauksiin ei ole hälvennyt mihinkään.

Jännä nähdä mitä kaikkea tämä vuosi tuo taas tullessaan. Minä itse ainakin olen suunnattoman onnellinen ja kiitollinen tästä kaikesta mitä minulla ympärilläni on. Ihanat lapset ja aviomies. Ihania ystäviä, jotka todella välittää ja osoittaa sitä muillakin kuin sanoillaan. Ystävillä, jotka aidosti kysyvät mitä minulle kuuluu ja jaksavat myös aidosti kuunnella, kun vastaan. Ja ennenkaikkea tuovat minulle sitä positiivista energiaa, jota tämä arjen pyörittäminen vaaditaan!

Tästä on ihana jatkaa ja toivottaa hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Emppu

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kun oot taas kirjoittanut tänne! Pääsee kurkkimaan teidän arkea, kun ollaan täällä "kaukana". :)
    Ja täällä ollaan kyllä niiiiin myyty tuolle teidän pirpanalle että!!!! <3 Ja koko teidän perhe on ajatuksissa kyllä... Terkkuja! <3

    VastaaPoista