lauantai 3. marraskuuta 2012

Viikot vierii!

Välillä elämä tuntuu niin kiireiseltä, että olisi ihana saada jostain painettua päälle pausea ja koittaa vaan olla ja nauttia. Kiirettä ei voi käyttää kuvailuun, kun molemmilla pojilla vaihe, jossa nukkumatti tulee pahimmillaan 23.30 ja aikaisimmillaan 22.15. Huoh! Toivottavasti tämä vaihe menee nopeasti ohi, ennen kuin ehtii tuskastumaan...enempää!;)

En ole ehtinyt päivittämään vielä ollenkaan, kun pääsin vk sitten sunnuntaina käymään ihanalla sisustuskirpparilla Nurmijärvellä. Kummipoikamme perheineen asuu samalla suunnalla ja mikäs sen parempi tapa viettää sunnuntaipäivää, kun ensin täyteläisellä ja ihania tavaroita pursuavalla sisustuskirpparilla ja sitten ystävien kanssa jutustellen ja ruokaillen...ja vielä pieni kieppi paikallisella kirpparilla tehden. Tuo sisustuskirppis oli kyllä meikäläisen paratiisi, vielä kun tykkään tinkiä...ei rahapussikaan kärsinyt aivan pahasti.

Kulunut vk toi tullessaan myös Pomppis tilauksen... jossa muutama täydennys poikien vaatekaappiin. Eikä tarvinnut taaskaan pettyä!


Ideaparkin P.O.P liikkeestä villainen aluspaita, aivan huippu! Tervetuloa pakkaset!


Uusimmat Pomppis vaatteet! Tuo neule on tosi pehmeä.


"Villaisia" kirpparilöytöjä isommalle ja pienemmälle!


Tämmöinen oli jono kirpparille!



Sisustuskirpparin lehtiteline päätyi makuuhuoneeseemme!



Tämä soma kukkajakkara lähti mukaan 5 eurolla kukkineen päivineen!


Syömään! Hiljaa! Huomio! -tai ihan vaan koristeeksi.


Rottinkikori 2 eurolla


Pieni hyllykkö, jonka otin Perfect Home - tuotteiden esittelyyn

Näiden lisäksi käteen jäi vähän itsellekkin vaatteita, pari ihanaa Creamin tunikaa, mutta niistä kuvaa myöhemmin. Huomenna onkin luvassa mukava päivä, kun pidän Perfect Home kutsut naapurin rouville! Kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja naapureihin! Oikein hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

Emppu

2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta blogissani, tulin tänne heti kurkkaamaan ja jään mielenkiinnolla seuraamaan, klikkauduin lukijaksi. Kiva blogi sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kiitos! Ompa kiva saada vastavierailijoita ja lukijoita vielä tänne kovin uutukaiseen blogiini! :)

      Poista