maanantai 5. marraskuuta 2012

Kosmetiikka hömpötyksiä!




L'OCCITANE en Provence - Finland

Almond shower oil
BEST SELLER! Suihkuöljy muuttuu veden kanssa ylellisen pehmeäksi vaahdoksi, joka jättää ihon satiinimaisen pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Sisältää sunsaasti manteliöljyä ja ravitsevia lipidejä. Puhdistaa ihon hellävaroen.
Angelica Cleansing Gel
Raikas Angelica Cleansing Gel - kasvojen puhdistusgeeli sisältää orgaanista angelican (väinönputki) eteeristä vettä ja öljyä. Puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti iholta meikit ja epäpuhtaudet, samalla kosteuttaen ihoa. Iho tuntuu heti käytön jälkeen pehmeältä ja kirkkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Dermatologisesti testattu.













Angelica Milky Lotion
Kevyt, raikas ja erittäin tehokas kasvovoide Angelica Milky Lotion sisältää patentoitua angelica (väinönputki) yhdistelmää, orgaanista angelican eteeristä öljyä ja vettä. Voide kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Iho tuntuu pehmeältä ja kirkkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Dermatologisesti testattu.


















Tässä minun yhdet tämänhetkiset suosikkini! Koko tuotesarjaan tutustuin hyvän ystäväni suosituksilla juuri tuosta Suihkuöljystä, eikä ole kyllä tarvinnut pettyä.  Aivan ihanaa on myös tuo kasvojenpuhdistus aine. 
Jos täytyy jotain hyvää keksiä sille, että mies käy usein ulkomailla, niin tuo että Tax Freestä on mahdolllista tilata näitä mukavia tuliaisia, ;) Katsotaan mitä tillaan seuraavaksi, mutta tuo kasvovoide voisi olla myös ihana.
Vanilia - kuorintasuola 300 g
Kotimaisista luonnonkosmetiikoista olen tykästynyt Osmian Vanilja-Kaakaokuorintasuolaan. Ihana pehmeys jää iholle ja tuoksukaan ei ole mitenkään liian suklainen...Vaikka suklaasta kovasti pidänkin! Mutta tuotakin voin lämpimästi suositella.
Näiden ihanien tuotteiden puhdistamana toivotan kaikille mukavaa viikon jatkoa ja ei muuta kuin huomenna nokka kohti Villaharmonian outletpuodin avajaisia http://www.vanhavaljashuone.blogspot.fi/ !

Emppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti