tiistai 16. lokakuuta 2012

Ilta ihanien tuotteiden parissa!

Keväällä päätin toteuttaa yhden haaveistani ja lähdin mukaan konsultoijaksi sisustustuotteille. Olin jo pitkään halunnut tehdä jotain sisustuksen parissa ja jostain lehden sivulta pomppasi tuo Perfect Home -mainos silmiini. Päätin, että tästä olisi hyvä aloittaa haaveiden purku ja eikun hommiin. Mieheni (miten sen nyt kauniisti sanoiksi pukisi) aktiivisen harrastuksen vuoksi olin kuusi viikkoa poikien kanssa ittekseni, joten hyvin alkanut "harrastukseni" joutui parin kuukauden pakkolepoon. Tänään olikin sitten taas pitkästä aikaa kutsut ja voi että tykkään tuosta hommasta, harmi vaan että tänään jouduin ottamaan pojat mukaan ja se kauniisti sanottuna vähän haastoi iltaani.

Tässä muutama otos illan tuotteista ja asetelmista!








www.perfecthome.fi sivuilla pääsee tutustumaan katalogiimme ja ihaniin tuotteisiimme. Ja minuun saa olla rohkeasti yhteydessä, mikäli innostuu tilaamaan tuotteitamme tai haluaisi viettää illan ystävien ja läheisten seurassa ihastellen ja tutustuen "toikin on ihania" - juttuihimme! Kiertelen ympäri Pirkanmaata kutsuilemassa!

4 kommenttia:

  1. Kiva kun jätit kommentin, niin löysinpä minäkin tieni tänne uuteen blogituttavuuteen. Klikkauduin lukijaksi, ja tulen toistekin. Samoilla kylillä kun näemmä asutaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän juu ollaan saman kylän Rouvia ja itseasiassa minä olen myös Pohojanmaalta lähtöisin! Olisitko Eena innostunut järjestämään Perfect Home sisustuskutsuja? Olisi kiva päästä kaltaisesi The Sisustajan luo konsulteeraamaan! :)

      Poista
  2. Täältähän löytyikin ihana blogi <3 Tulen kyllä ehdottomasti täällä vierailemaan ja lukijaksikin ilmoittauduin. Tervetuloa blogimaailmaan : )

    Terkuin Kookos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kookos! Heti vastavierailun tehtyäni voin todeta samoin! :)

      Poista