sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hiihtoloma viikko finaalissa!

Mukavan monipuolinen ja rauhallinen hiihtoloma alkaa olla takana. Viikko alkoi viime viikonloppuisella minun ja Tildan Helsingin-reissulla. Kävimme tapaamassa yhtä lapsuuden ystävääni ja hänen perhettään sekä esikoisemme Larin kummitätiä. Reissu vesisadetta lukuunottamatta oli erittäin onnistunut. Tarkoituksena oli kierrellä enemmänkin sisustusliikkeitä, mutta sadesää teki meistä mukavuudenhaluisia ja päätimme jättää kivijalkaputiikit toiseen kertaan. Graniitti joka tapauksessa kierrettiin ja sieltä jotain pientä ja käytännöllistä mukaan lähtikin. Alku viikko meni keskiviikon Pomp De Lux kutsuja valmistellessa ja voi, että mitkä ihanat kutsut taas olikaan! Talo täynnä ihania naisia ja ihania vaatteita, joita vakkariesittelijäni Mirjami kotiimme kantoi. Tuskin maltan odottaa, että vaatteet saapuvat! Loppuviikko ollaan otettu rennosti, ystäviä tapaillen, kirpparikierroksella, liikkuen ja tulipa sitä yksi uunituore vauvelikin nähtyä. Voi taivas kuinka pienet ihmiset saavat sydämeni pakahtumaan!

Viikko toi mukanaan myös pieniä sisustusprojekteja, on se kumma kuinka tuo kevät tuo potkua täällä kodissa puuhasteluun! Tässä muutama kuva keittiönurkkauksestamme...


Niin paljon kuin tykkäänkin kotimme viistokatosta, tuo se sisustukseen omat haasteensa - ainakin meikäläiselle! Kaappien päällä on paljon tilaa ja jotenkin tykkäisin sitä hyödyntää. Sopivan kokoisten esineiden löytäminen ja keksiminen on tuntunut vaikealta. Nyt kuitenkin alan olla tyytyväinen. Eikä varmasti ketään yllätä, että mitään kovin modernia ei sieltä löydy. Ikkunapokiin en kyllästy ikinä ja mielestäni ne on toimivia tuollaisenaankin, ilman sen kummempia ehostuksia. Kaapin päällä oleva tarjottimilla täytetty kauppakori oli aiemmin puukoppana.



Tuon ihanan Lakupekka patalapun mieheni sai oppilaaltaan kiitoslahjana. Keittiöö valtaa purkit ja purnukat.


Vanha perunakappa sai kaverikseen ison maatuskan, joka on lapsuuteni lempparilelu mummulasta. Ja tuon vanhan isomummuni pesupallon pelastin vanhempieni ulkovarastosta. Pesasin mäntysuovalla ja täytin keväisillä pajunkissoilla! Aika usein, kun tuota palloa vilkaisen ajattelen kuinka nykyajan kodinkoneet helpottavat kotitöitämme. Vielä kun löytäisin tuon kaveriksi vanhan pyykkilaudan!



Graniitista hankkimallani tussilla ja liitukalvoilla olen alkanut levittelemään kotiimme tekstejä jos jonkinmoisia! Siinä on nyt sekaisin uutta, vanhaa, muovia, lasia, puuta ja sinkkiä.



Tämä ihana vanha retrotermari on mummuni tavaroista, tykästyin siihen kovin vaikka normaalisti tuon sorttiset punostouhut eivät olekkaan juttuni.

Mukavaa tulevaa viikkoa KAIKILLE ja toivotaan, että se aurinko alkaisi pilkahtelemaan! <3

<3:lla Emppu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti